Sucessverhalen

Toen ik begon met "Embrace Your Heart", had ik niet zulke warme gevoelens voor mijn eigen hart, laat staan dat ik het "omhelsde".


Ik was een lopend hoofd, "no-body". Ik had en heb een hoop aannames en overtuigingen waar ik naar leef. Ik wist niet dat ik die zelf kon veranderen.


 Ik heb zoveel "a-ha" momenten gehad in de afgelopen maanden, er zijn nieuwe waarheden voor mij en ik weet nu dat het voortschrijdend inzicht is, het is dus niet absoluut naar relatief!


Ik wil blijven leren in het leven, die lerende houding helpt me relativeren.

 Ik heb nu overtuigingen die bij mij passen, op dit moment, en minder onbewuste overtuigingen die ik mee heb genomen uit mijn kindertijd.


Er is veel veranderd door het beleven van de modules van Natasha, de oefeningen en de gesprekken met haar.


Ik ben mezelf gaan zien als nobel geschapen wezen, en hou van mijn wezenlijkheid, ik word een steeds fijnere vriendin voor mezelf waardoor ik ook prettiger ben voor iedereen om me heen.


Ik voel compassie voor mezelf en ieder mens. I'm happy in the messy middle of this precious life, in vrijwillige samen-werking, gelijkwaardig aan elkaar en in het besef dat we wederkerig afhankelijk zijn van elkaar!


Dank je wel Natasha, voor je onschatbare Online Academy!

Karlijn van Habraken

Leerkracht


Vanuit het verlangen om in mijn leven andere keuzes te gaan maken ben ik met Natasha een kennismakingsgesprek aangegaan. Het volgen van het Embrace your heart programma samen met een aantal coachingsessies sprak mij gelijk aan.


Vanaf het begin was er de klik en het vertrouwen met Natasha. Het proces was erg fijn om dit met haar te doen.


Haar wijsheid en inzicht geven je veel handvaten om mee aan de slag te gaan. Zij kan goed luisteren en zij weet lastige situaties die zich voordoen op een zodanige wijze uit te leggen dat het een leermoment wordt.


Het proces van denken naar voelen heeft mij veel meer in mijn kracht gezet en binnen drie maanden had ik mijn ontslag al ingediend. En mijn bedrijf bloeit :)))


Dankbaar dat ik Natasha op mijn pad heb mogen tegenkomen, kijk ik reikhalzend uit naar een toekomst vol ruimte om te mogen groeien en om mezelf te zien en gezien te laten worden.

Esther Vesterink

www.zarah.eu

Natasha is een erg bijzondere vrouw en ze heeft mij geholpen weer bij mezelf te komen. Op een eerlijke, duidelijke en liefdevolle manier weet ze precies de goede dingen te zeggen en te raken.


 Waar nodig durft ze hard te zijn, altijd geeft ze je het gevoel dat je het goed doet. Ik voel me veilig bij haar.


Ik kwam een jaar geleden wanhopig bij Natasha, vastgelopen in ideeën die ik had, vastgelopen in mijn relatie. Nu is me zoveel helder geworden, straal ik, heb ik me los kunnen weken van oude patronen en overtuigingen.


Ik doe wat ik wil en heb een liefdevolle en vreugdevolle relatie met mijn man. Ik vind het mooi dat Natasha verschillende methodes gebruikt om dingen aan het licht te krijgen en ik vind haar een erg wijze vrouw.

sophie over natasha martinoska

Sophie Schoch

www.bijsophie.com

Natasha is een unieke coach. Iedere sessie is anders en op maat, dat maakt de gesprekken steeds weer prikkelend, verrassend en ook spannend.


Op liefdevolle wijze confronteert zij, is scherp en coacht op zowel praktisch niveau als wezenlijke thema’s. Door de spiegels die zij me voorhield ben ik als mens en professional gegroeid.


Ik ben meer gaan zien en voelen wat mij uniek maakt en wat ik bij kan dragen. Mijn relaties zijn verdiept, vooral doordat de relatie met mijzelf zachter en op een aanmoedigende manier is geworden. 


Vaak als ik weg ging na een gesprek, voel ik rust, een verbinding met mezelf en helderheid over de volgende stappen of mijn richting.

Maike Koolhaas

Trainer en Facilitator met een achtergrond in dramatherapie.

Van klein kind naar volwassene in 6 maanden.


Dankzij de coaching van Natasha weet ik nu dat veel van mijn reacties gebaseerd waren op het gewonde kleine kind in mij. Door gesprekken met haar en doordat zij mij liet voelen waar de pijn zat werd mij duidelijk dat ik als kind niet heb gekregen wat ik nodig had.


Fijn om te weten, maar dan?


 Natasha heeft me ook geleerd hoe ik mijn gedrag kon ombuigen naar het gedrag van een volwassene. Dit houdt heus niet in dat je alleen maar serieus bent.


 Dit is wel met waardering en respect voor jezelf en de ander je grenzen, verlangens en meningen kunnen uiten en er naar handelen.


 Door de coaching bij Natasha voel ik me evenwichtiger en gelukkiger.

Mede dankzij haar ben ik niet meer het behoeftige kind dat voor iedereen klaar staat met hoop op een sprankje liefde of erkenning.


Nu voel ik eerst wat ik zelf wil en nodig heb en handel daarnaar.


Ik raad Natasha absoluut aan! Ze is warm, duidelijk, geduldig en flexibel.

 Linda 

Ondersteunt management en communicatie

Lieve Natasha,


Ik wil je voor nu bedanken voor je invoelende en sturende coaching die je me geboden hebt. Van gespannen niet in beweging komen, naar vanuit onstpanning en in vertrouwen de prcessen wel aangaan en kunnen aangaan.


De coaching was er in een voor mij hele belangrijke fase in mijn leven.


Er is veel bij me duidelijk geworden in mijn gedrag, denken en handelen. 


Bij mijn vervolgstappen/ fase ben jij degene waar ik me zeker weer aanmeld om dit proces aan te gaan.


Met vriendelijke groet,

Pim de Jong.

 Pim de Jong

www.mooijwerk.com

Natasha heeft me geholpen om in contact te komen en me bewust te maken van dingen waar ik voorheen nauwelijks over had nagedacht.

 Ik voelde me behoorlijk overweldigd omdat ik uitdagingen was aangegaan die angstaanjagend aanvoelden.

Door me te helpen diepgaand in contact te komen met de wortel van die angst en door me te helpen mijn geest en lichaam te kalmeren, voel ik me nu veel zekerder over hoe ik me moet concentreren om de resultaten te krijgen die ik wil.

Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen en leverde veel meer dan ik had verwacht. Het is me duidelijk geworden dat ze veel vaardigheid en nauwkeurigheid in zich heeft.

 Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om haar werk te ervaren en ik ben zo blij dat ze me heeft geholpen vanuit overweldigd gevoel naar weer krachtig en sterk in mezelf te worden.

Hartelijk dank Natasha, Manuel.

Manuel Timane

www.manueltimane.com

Ik kijk met veel voldoening terug op de samenwerking met Natasha om verder te komen in mijn proces.

Waar ik in het begin vooral boos was en de schuld bij anderen zocht, heeft Natasha mij geleerd om meer op eigen poten te staan.

Iedereen heeft zijn eigen aandeel, en dus ook zeker ik zelf ook.

 Natasha heeft mij op een liefdevolle manier geholpen om naar mijn eigen inbreng te kijken en te zorgen dat ik minder afhankelijk word van anderen.

En waar ik soms het idee had dat ik waardevolle tijd heb verloren in mijn leven, gaf zij inzichten om dit vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Zij heeft mij geholpen mijn liefdeskant meer te ontwikkelen en uit te gaan van eigen krachten.

De aanpak van Natasha is heel liefdevol, vanuit rust en vanuit een veilige en warme omgeving.

Peter J.  

Operations Manager

Ik ben bij Natasha in een traject gestapt omdat ik telkens dezelfde thema's in mijn leven terug zag komen. Ondanks dat ik zelf al veel aan persoonlijke ontwikkeling had gedaan, merkte ik dat ik hulp nodig had.

Onder de geduldige, liefdevolle en oprechte begeleiding van Natasha heb ik diep weggestopte kindstukken in alle veiligheid aan durven kijken.

Natasha ziet je echt en stemt zich goed af op de behoefte en het tempo van haar coachee. Na het traject sta ik veel dichter bij wie ik daadwerkelijk ben.

De maskers die ik als overlevingsmechanisme opzette, zijn vervaagd en ik weet veel beter wat ik wel en niet wil in het leven.

Ik ben heel dankbaar dat Natasha onderdeel is geweest van mijn reis.

Nadine

Contractmanager

Persoonlijke coaching was nieuw voor mij. Maar tijdens de drukte van alle werkzaamheden, een belangrijke veilige steunpilaar gebleken. Waar vanuit ik heb mogen verder bouwen. 

Patronen leren herkennen en erkennen, geeft de mogelijkheid tot een lagere werkdruk en meer efficiëntie in het plannen van diverse werkzaamheden.

Door de coaching ben ik sterker in het leven komen te staan en ga ik de toekomst met een glimlach tegemoet.

Bart-Jan  

Uitvoerder

In onze relatie was en is er grote liefde. Maar er zijn momenten waarop liefde hulp nodig heeft om te overleven. Op die momenten vergeet je het belang ervan en dan nemen de problemen het grootste deel van je leven in beslag.

We zijn nu bijna 4 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd. En in die tijd hebben we veel gedaan. Eerst zijn we gaan samenwonen na 6 maanden daten, we hebben ons appartement omgebouwd in ons droomhuis, we zijn getrouwd en nu hebben we een prachtige dochter van 7 maanden oud.
We zijn met relatietherapie begonnen toen we erachter kwamen dat Ana zwanger was. We wilden het ouderschap in harmonie, eerlijkheid en een schone lei instromen. En onze situatie was daar verre van. Er was wantrouwen (in het algemeen, niet vanwege een specifieke situatie), angst om eerlijk te zijn en elkaar pijn te doen, we hadden intieme problemen, we konden elkaar niet begrijpen... En elke keer dat we praatten, eindigde het in het vechten met tranen, schreeuwen, slapeloze nachten en dagen zonder te praten. We vielen uit elkaar.

In die tijd raadde onze goede vriend Natasha aan. In ons land is het nog steeds taboe om een relatiecoach te bezoeken. Maar daar zijn we heel open in, we hadden maar één doel: ons huwelijk te redden.

Vanaf de eerste keer dat we Natasha ontmoetten, ontstond er een grote band tussen ons. Allereerst charmeerde ze ons met haar eerlijkheid en goede wil, haar vriendelijkheid en positieve instelling. We praatten alsof we elkaar al ons hele leven kenden. Zij is een persoon met veel begrip en kennis voor het onderwerp. Door middel van gesprekken, oefeningen en huiswerk zijn we erin geslaagd om met onze diepste geheimen te werken, vanaf de vroege kinderjaren tot nu toe, onze grootste angsten te overwinnen, we gingen de pijn onder ogen zien en we maakten ruimte voor liefde, respect en communicatie.
Nu vanuit deze positie is het niet zo dat we geen problemen hebben, misschien zijn deze met onze 7 maanden baby nog groter, maar de manier waarop we communiceren is anders.
Door de vaardigheden die we hebben geleerd, de manier van accepteren en de manier waarop we dingen zien, hebben we nu wat we in de eerste plaats wilden: onze dochter in vrede, harmonie en liefde op te voeden. En ons gezin hecht en sterk te houden.

Natasha is een levensredder, we raden haar aan iedereen in nood aan. We hebben geweldige tijd met haar doorgebracht, met gelach en tranen en we zijn zo dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. 

Ana en Miroslav 

Je weet al een tijdje dat er een transformatie nodig is om je talenten te ontwikkelen, je persoonlijkheidskracht te laten groeien en je energie, welzijn en impact te vergroten.

Zullen we praten?

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Natasha!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.