Privacy Verklaring - Natasha Martinoska

Privacy Verklaring

NAMA Coaching & Consultancy www.natashamartinoska.nl gevestigd aan Fazantenkamp 65, 3607 CC te Maarssen is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

NAMA Coaching & Consultancy

Fazantenkamp 65
3607 CC Maarssen
hallo@natashamartinoska.nl 

Natasha Martinoska is de eigenaresse en de functionaris Gegevensbescherming van Natasha Martinoska NL.
Natasha is te bereiken via hallo@natashamartinoska.nl

 

Bescherming Persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens serieus en gaan zorgvuldig met je gegevens om. In deze privacyverklaring leg ik je uit welke gegevens we verwerken en waarom. Vóór alles is het belangrijk om te weten dat wij jouw gegevens nooit aan derden zullen verstrekken of verkopen. 

NAMA Coaching en Consultancy verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze artikelen, producten/diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. 

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet


Over Ons

NatashaMartinoska.nl wordt beheerd door Natasha Martinoska.

Mijn gegevens zijn:

Natasha Martinoska

NAMA Coaching & Consultancy
Fazantenkamp 65;
3607 CC Maarssen

KvK:  59 69 36 06


Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Kamer van Koophandel nummer
  • BTW nummer 
  • Contact geschiedenis
  • Foto’s

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een aanmelding op onze website, in correspondentie en telefonisch.

Daarnaast verzamelen we gegevens die van belang zijn voor het verbeteren van onze website. Deze gegevens worden deels geanonimiseerd zodat ze niet te herleiden zijn. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: 

  • IP adres
  • Soort browser
  • Soort apparaat waarmee je de website bekijkt (computer, tablet of mobiel) 
  • Locatie (Nederland of daarbuiten) 


 

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

    • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
    • Je voornaame-mailadres en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens niet op in ActiveCampaign. 
    • Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mail adres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien. Je IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent.
    • Wanneer je een reactie achterlaat op een blogbericht, wordt jouw naam bij jouw reactie getoond. Je e-mail adres wordt niet getoond. Je IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent. Mocht je je abonneren op een blog, dan worden je naam en e-mail adres opgeslagen en de website gebruikt je e-mail om je een notificatie te sturen als er een nieuwe reactie is. De gegevens worden niet voor anderen doeleinden gebruikt en alle gegevens worden aan het eind van iedere maand verwijderd uit al onze systemen. Het is niet mogelijk om een reactie te plaatsen zonder persoonsgegevens achter te laten.
    • We kunnen eventueel door onszelf gemaakte foto’s verwerken (bijvoorbeeld een groep workshopdeelnemers). Deze foto’s gebruiken we om onze content meer sfeer te geven. Daarnaast kunnen we deze foto’s gebruiken in onze advertenties, uiteraard met jouw toestemming.
    • het inschrijven van een online cursus.
    • het afronden van een betaling.


Jouw Gegevens op www.natashamartinoska.nl

 

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je altijd weer uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.
Je e-mailadres wordt aan het eind van de maand verwijderd en compleet uit ons systeem verwijdert. 

Doorgifte aan derden

We zijn bekend met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 met implicaties voor de doorgifte van persoonsgegevens. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. We hebben privacy zeer hoog in het vaandel staan en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. Als we een passende oplossing hebben, zullen we je hierover informeren via deze privacyverklaring. Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens in deze privacyverklaring.”


In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met jou is het mogelijk dat wij jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die producten en/of diensten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren.  Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar je persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Je persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van de serverruimte verstrekt. 

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. 

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign.
De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een (gratis of betaalde) weggever, (video)training, workshop en/of ieder ander gratis document met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacy beleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

 

Natasha Martinoska NL Shop

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij de betaling in de Natasha Martinoska NL webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Van Klik naar Klant niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam
    Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling en mits je dit zelf invult
  • Telefoonnummer
    Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • e-mail adres
    Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit onze naam een e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP nummer
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
    Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het eind van deze maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat (Secure Socket Layer) (voor derden dus niet zichtbaar). Zo kun je er zeker van zijn dat je gegevens alleen voor jou en onze server zichtbaar zullen zijn. 

Je herkent de beveiliging door de slotsymbool rechtsonder of linksboven in je browser. De url https:// geeft ook aan dat de pagina beveiligd is. 

NAMA Coaching & Consultancy neem de bescherming van je gegevens erg serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact op met ons op via: hallo@natashamartinoska.nl

 

Cookies

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Zie ook onze ‘Cookie‘ informatie.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

 


Facebook Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. 
Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier. 

Tracking cookies
Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking en eventtracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Eventtracking plaats een cookie die bijhoudt of jij in een bepaalde periode e-mails geopend hebt. Hierdoor kunnen wij onze e-mailmarketing beter aanpassen en bij het niet openen van onze e-mails het e-mail adres uit ActiveCampaign verwijderen. Meer informatie over sitetracking vind je hier.  Meer informatie over eventtracking vind je hier. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier. 

Google Analytics
Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Reactie-Module
De reactie-module op onze blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem Thrive Comments, ontwikkeld door ThriveThemes.com. Thrive Comments maakt gebruik van cookies om te controleren of je bent ingelogd, en voor analyse van je gebruikersgedrag. Thrivethemes heeft geen toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan ons verstrekt. 


Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vindt je de verschillende privacy verklaringen:


Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten natashamartinoska.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


 

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. 

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Categorie
Persoonsgegevens tbv levering diensten, producten, nieuwsbrief, events enz.


Persoonsgegeven tbv facturen 

Bewaartermijn
Na uitschrijving van alle e-maillijsten wordt je aan het eind van de desbetreffende maand verwijdert uit het systeem 

7 jaar

Reden
Om je op de hoogte te houden van nieuws, updates, nieuwe producten/diensten


Wettelijke bepaling Belastingdienst


Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegeven te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. 

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. 

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via hallo@natashamartinoska.nl


Wijzigingen
Wij behouden altijd het recht ons privacy beleid te wijzigen. 
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Augustus 2020 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Natasha!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.