Gratis Kennismakingsgesprek
Professional Life CoachingJe eerste consult! 

Hallo  πŸ‘‹πŸ»πŸ˜Š, deze bijeenkomst (45 min)  is bedoeld om elkaar op  een leuke en vriendelijke manier te leren kennen zonder enige verplichting of vergoeding van jouw kant. Je wordt beluisterd, begrepen, je krijgt direct duidelijkheid en een actieplan dat bij jou past om je eigen potentieel te ontwikkelen. Je krijgt inzicht, overzicht, focus en structuur.

Ik verheug me je te ontmoeten!

Klik hieronder om een tijd te kiezen die bij je past. Je krijgt dan automatisch een Zoomlink in je mailbox. Het kan ook via Skype of WhatsApp. Mijn telefoonnummer is 06 473 20 593.


Tot dan πŸ‘‹πŸ»πŸ˜Š !

Maak hieronder je afspraak

Warme groet en tot ziens!

Ik ben Natasha Martinoska

Mijn boodschap aan de wereld is de boodschap van Liefde in Omarming.  πŸ’—.

Ik help mensen hun liefde steeds weer te vinden en te vergroten waardoor hun eigenwaarde krachtig gaat groeien πŸ’šπŸ€. Hierdoor groeit het begripsvermogen, wordt men scherpzinniger, diepzinniger en sneller in hun handelen.

Men kan dan veel meer stress aan. Waardoor men zichzelf beter leert kennen. En op de manier zoals men zichzelf kent, kan men ook de ander herkennen in diens werkelijkheid.

 

β€œNatasha is een erg bijzondere vrouw en ze heeft mij geholpen weer bij mezelf te komen. Op een eerlijke, duidelijke en liefdevolle manier weet ze precies de goede dingen te zeggen en te raken. Waar nodig durft ze hard te zijn, altijd geeft ze je het gevoel dat je het goed doet. Ik voel me veilig bij haar. Ik kwam een jaar geleden wanhopig bij Natasha, vastgelopen in ideeΓ«n die ik had, vastgelopen in mijn relatie. Nu is me zoveel helder geworden, straal ik, heb ik me los kunnen weken van oude patronen en overtuigingen. Ik doe wat ik wil en heb een liefdevolle en vreugdevolle relatie met mijn man. Ik vind het mooi dat Natasha verschillende methodes gebruikt om dingen aan het licht te krijgen en ik vind haar een erg wijze vrouw.”

sophie over natasha martinoska

Sophie Schoch

www.bijsophie.com

"Natasha is een unieke coach. Iedere sessie is anders en op maat, dat maakt de gesprekken steeds weer prikkelend, verrassend en ook spannend. Op liefdevolle wijze confronteert zij, is scherp en coacht op zowel praktisch niveau als wezenlijke thema’s. Door de spiegels die zij me voorhield ben ik als mens en professional gegroeid. Ik ben meer gaan zien en voelen wat mij uniek maakt en wat ik bij kan dragen. Mijn relaties zijn verdiept, vooral doordat de relatie met mijzelf zachter en op een aanmoedigende manier is geworden. Vaak als ik weg ging na een gesprek, voel ik rust, een verbinding met mezelf en helderheid over de volgende stappen of mijn richting"

Maike Koolhaas

Dramaturg voor o.a HBO opleidingen

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Natasha!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.