Mini cursus "Geluk in je Relatie" 

Deel 2 

Vier Aspecten Voor een Gelukkige Liefdesrelatie! 

Hallo lieve mensen,

In de 10 jaar ervaring in mijn coaching praktijk ervaar ik steeds weer opnieuw dat weinig mensen zijn gezegend met een gelukkige relatie, waarin allebei zich thuis voelen, vrij in zichzelf en toch diep met elkaar verbonden, in alle ups en downs spiritueel groeiend aan elkaar.

Heel veel mensen kiezen onbewust voor een partner gebaseerd op emoties, zonder het karakter dieper te onderzoeken. Hierdoor gebeurt dat mensen nog al eens een partner kiezen die niet goed bij hen past. Met alle vervelende gevolgen van dien, zoals vervreemding, miscommunicatie, het gras in andermans tuin is groener, etc.

Ton heeft bewust voor me gekozen, hij wachtte 2 jaar voor me (in Macedonië) voordat ik de moed verzamelde om mijn leven daar op te geven en verder met hem door te gaan (in Nederland). Ik had een prachtige baan, lieve vrienden en een fijne familie.

We hebben heel hard gewerkt om elkaar in onze relatie te blijven vinden, de cultuurverschillen te overwinnen en samen in Nederland opnieuw ons leven op te bouwen.

Na enige tijd in Nederland te zijn, zag ik hoe een aantal van mijn familieleden en vrienden gingen scheiden en dit heeft me diep geraakt. Toen dacht ik, wat is bij ons anders?

Daar we de kennis en de ervaring hebben, mede omdat wij ook (relatie) coaches zijn, om mensen te helpen dichter bij zichzelf en in  de relatie bij elkaar te komen (als zij dat willen), hebben we deze video gefilmd. Wil je ontdekken welke 4 aspecten belangrijk zijn om een goede liefdesrelatie met je partner te hebben?

Dan is deze video voor jou!

Morgen krijg je Deel 3 van deze mini cursus. Heel veel succes.
Geluk Gewenste groeten!
Natasha 

Tips voor een gelukkige liefdesrelatie 

PS. Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen?

 Loop je vast of wil je meer weten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij.

Wil je meedoen met onze workshop?

PS: Heb je interesse in onze Workshop Geluk in je Relatie? Voor meer info bel gerust!

Natasha Martinoska 06 473 20 593

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Natasha!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.